Skip to main content

Tijdens de laatste dagen van de zomervakantie blikken we al vooruit naar de eerste schooldag. Of je nu nieuw bent bij ons op school, of je al bij de bekende gezichten hoort, het is altijd goed om toch nog eens op te frissen wat er op 1 september te gebeuren staat.

1e jaar

De eerstejaars verzamelen op vrijdag 1 september om 9.00 uur op de speelplaats. Tijdens de hele dag maak je kennis met je leerkrachten en de nieuwe school, we maken afspraken en laten je meteen thuisvoelen op Campos. Iedereen brengt die dag een lunchpakket mee naar school voor de gezamenlijke picknick ’s middags. Je eerste schooldag eindigt om 15.00 uur. Dat is vroeger dan de andere leerlingen, dus je kan dan rustig opnieuw je fiets zoeken, naar de bushalte gaan of op de parking in de juiste auto stappen.

Op maandag 4 september verzamel je met de rest van de eerstejaars om 9.00 uur met je fiets op de parking van de school. Jullie vertrekken samen met je toekomstige klastitularissen naar de Hoge Rielen in Kasterlee voor twee fijne ontmoetingsdagen. Tal van leuke kennismakings- en groepsvormende activiteiten staan dan op het programma. Pas op het einde van deze tweedaagse delen je leerkrachten je in de juiste klas in.

Vanaf woensdag 6 september word je zoals alle leerlingen op school verwacht om 8.25 uur.

2e tot en met 7e jaar

Op de eerste schooldag verwelkomen we jullie om 8.25 uur op school. Je klastitularis ontmoet je die dag op de speelplaats. Daarna nemen je leraars uitgebreid de tijd om je beter te leren kennen via groepsvormende activiteiten. Iedereen brengt een lunchpakket mee naar school. Het is nog niet mogelijk om op school een lunch te kopen.

Via Smartschool zal je in de dagen vlak voor 1 september je lesrooster al kunnen vinden. Vanaf de namiddag starten we dan ook al met de lessen, waar je kennismaakt met eventueel nieuwe vakleerkrachten. Neem dus zeker al papier en schrijfgerief mee. Je laptop is de eerste schooldag nog niet nodig.

Vanaf maandag 4 september neem je steeds al het nodige schoolmateriaal mee naar de les, ook je opgeladen laptop.