Skip to main content

Helaas konden onze 6e-jaars in maart hun Laatste 100 dagen niet vieren. Iedereen weet waarom … Uitstel bleek gelukkig geen afstel. Op vrijdag 30 april konden een 90-tal dolenthousiaste jongeren de 50 (?) laatste dagen van hun secundair met een heel brede glimlach verwelkomen.

Ze zakten daarvoor af naar het Vosselaarse Diepvenneke. Samen met een tiental goedgemutste begeleiders kregen ze er tal van sportieve, amusante en ludieke activiteiten voorgeschoteld. Aan hun motivatie en uitbundigheid te zien leken ze corona een dagje helemaal vergeten.

Niet vreemd natuurlijk als je met je bubbel kunt touwtrekken, zaklopen en aan een dance battle kunt deelnemen. Coole selfies met je leerkrachten nemen, jezelf met toiletpapier mummificeren en uitdagende raadsels oplossen. Waarom ook niet!

Tijdens de pauzes kwamen de leerlingen rustig keuvelend op hun effen met een drankje erbij. ’s Middags deden ze zich tegoed aan een heerlijk frietjesmaaltijd. All you can eat! Welke jongere wil dat nu niet!

Zichtbaar vermoeid maar vooral voldaan keerden de Campos’ers klokslag 15.00 uur huiswaarts. Ze hadden er echt van genoten, en hun begeleiders met hen.

Leave a Reply