Skip to main content

Aanbod

Aanbod

Campos gaat prat op haar uitgebreide aanbod van diverse richtingen. Voor doeners, durvers en denkers. Voor ieder wat wils! Onder onze schoolstructuur vind je per graad een overzicht van alle richtingen. Klik door voor meer info. Klik op ‘Lessentabellen’ voor een overzicht van vakken en lestijden per richting en per graad.

1E GRAAD (leerjaar 1 en 2)

A-stroom

Ben jij er nog niet helemaal uit, aso of tso? Onze 1e graad – op maat – brengt raad!

Meer informatie

B-stroom

Sluit jij de lagere school af zonder getuigschrift en start jij in de B-stroom? Samen, en op jouw niveau, behalen wij het getuigschrift. Hoe? Met veel persoonlijke begeleiding, in een kleine klasgroep en via toffe projecten.

Meer informatie

2E GRAAD (leerjaar 3 en 4)

Doorstroomfinaliteit

Sportwetenschappen

Sport of wetenschap?  Moeilijke keuze?  Dan is de richting Sportwetenschappen jou op het lijf geschreven.

Meer informatie

Economische wetenschappen

Ben jij cijfervaardig, kritisch en taalvaardig? Heb je interesse in de actualiteit en wil je begrijpen hoe onze economie werkt? Dan heb je de juiste talenten om te starten in Economie.

Meer informatie

Dubbele finaliteit

Bedrijf en Organisatie

Wil je het bedrijfsleven in? Werk je graag met cijfers en heb je een groot inzichtelijk vermogen? Werk je ook netjes, nauwkeurig en stipt? Ga je graag op bedrijfsbezoek? Dan zit je goed in onze 2e graad Handel!

Meer informatie

Sport

Sportievelingen, opgelet! De richting LOS (Lichamelijke Opvoeding en Sport) is op jouw getrainde lijf geschreven: een basispakket sport, een uur sportwetenschappen én 4 optie-uren (kiezen in blokken van telkens twee uren): voetbal, omnisport of wetenschappen.

Meer informatie

Arbeidsmarktfinaliteit

Organisatie en Logistiek

Heb jij een geweldig verkooppraatje in je mars? Ben jij administratief sterk? Dan is onze richting Kantoor geknipt voor jou.

Meer informatie

Decor en Etalage

Een geboren creatieveling als jij vindt zeker zijn/haar gading in onze 2e graad Publiciteit en Etalage.

Meer informatie

Beweging en Sport

Ben je graag actief bezig en organiseer je graag sport-, bewegings- en spelactiviteiten organiseren? Dan vind je zeker je ding in onze opleiding Beweging en Sport.

Meer informatie

3E GRAAD (leerjaar 5 en 6)

Doorstroomfinaliteit

Sportwetenschappen

Ben jij sportief, geïnteresseerd in wetenschappen én ook leergierig? Dan zit je goed in onze 3e graad Sportwetenschappen. Een prima keuze met het oog op verdere studies.

Meer informatie

Economie-Wiskunde

Ben je goed in abstract denken en wiskundig redeneren? Zie je een uitdaging in complexe problemen? Dan is Economie-Wiskunde een geschikte keuze voor jou. Een prima keuze met het oog op verdere studies.

Meer informatie

Dubbele finaliteit

Handel

Jij bent flexibel, stressbestendig en ondernemend, en dat graag binnen een dynamisch team? Jij vindt zeker een plek binnen onze 3e graad Handel. In het 6e jaar krijg je de unieke kans om volledig gratis een internationale stage te lopen.

Meer informatie

Toerisme

In deze studierichting leer je om te reizen, maar reis je ook om te leren. Theorie en praktijk gaan hand in hand. De toeristische sector wordt in al zijn facetten getoetst, bestudeerd of uitgeprobeerd. In het 6e jaar krijg je de unieke kans om volledig gratis een internationale stage te lopen.

Meer informatie

Informaticabeheer

Zitten de bits en bytes je in het bloed? Probeerde je al een programma te schrijven, een website te bouwen of kon je uren zoeken naar dat éne foutje dat jouw pc lam legde? De opleiding Informaticabeheer opent jouw ogen! In het 6e jaar krijg je de unieke kans om volledig gratis een internationale stage te lopen.

Meer informatie

Boekhouden-Informatica

Heb jij een brede interesse voor bedrijfsgerichte vakken plus een grote aanleg voor logisch denken en wiskunde? Dan is deze opleiding Boekhouden-Informatica 100% jouw ding! In het 6e jaar krijg je de unieke kans om volledig gratis een internationale stage te lopen.

Meer informatie

Lichamelijke Opvoeding en Sport

Sport en wetenschappen vormen de twee pijlers van deze richting. Welke van de twee de meeste aandacht krijgt, kies jij zelf. Tijdens 4 lesuren in de week specialiseer jij je in functie van je competenties en ambities: voetbal, omnisport, powertraining of toch maar een extra pakket wetenschappen? In het 6e jaar krijg je de unieke kans om volledig gratis een internationale stage te lopen.

Meer informatie

Arbeidsmarktfinaliteit

Verkoop

Goede commerciële medewerkers zijn de basis van elke sector. En die worden in deze richting opgeleid! Communicatievaardigheid, beleefdheid, creativiteit, flexibiliteit en ondernemerszin zijn niet weg te denken binnen deze opleiding.

Meer informatie

Kantoor

Deze bedrijfsgerichte opleiding is gevarieerd én praktisch. De sector van de internationale handel, het vervoer en aanverwante bedrijfstakken zijn voortdurend in beweging. Innovatief zijn en uitdagingen het hoofd kunnen bieden zijn een must op de werkvloer, en een groot aandachtspunt in deze richting.

Meer informatie

Publiciteit

De richting Publiciteit is er eentje voor de leergierige creatieveling. Het is een praktijkgerichte opleiding waarin je voorbereid wordt op een beroep in de grafische sector of de publiciteitssector. We streven naar een gemoedelijke ateliersfeer waarin jonge mensen zich zowel persoonlijk, creatief als technisch kunnen ontplooien.

Meer informatie

7E JAREN (arbeidsmarktfinaliteit)

Logistiek

De vraag naar logistieke medewerkers is groot. 16 uur bedrijfsstages garanderen een soepele integratie van theorie en praktijk en een vlotte overgang naar het beroepsleven. Uniek is dat je tijdens je opleiding het attest van heftruckbestuurder verwerft. Dit draagt bij tot een vlotte toegang tot de arbeidsmarkt. In dit 7e jaar krijg je de unieke kans om een gratis internationale stage te lopen.

Meer informatie

Kantoor

Met anderhalve stagedag per week is dit 7e jaar sterk gericht op de praktijk. Toch krijg je ook een stevige brok talen te verwerken, want vlotte communicatie is een belangrijke vereiste op de werkvloer. Ook handelsrecht krijgt een plaats in je programma, zodat je een stevige basis hebt om aan de slag te gaan op de arbeidsmarkt. In dit 7e jaar krijg je de unieke kans om een gratis internationale stage te lopen.

Meer informatie

Verkoop

Goede commerciële medewerkers zijn de basis van elke sector. En die worden in deze richting opgeleid! Communicatievaardigheid, beleefdheid, creativiteit, flexibiliteit en ondernemerszin zijn niet weg te denken binnen deze opleiding. In dit 7e jaar krijg je de unieke kans om een gratis internationale stage te lopen.

Meer informatie

Publiciteit

Als leergierige creatieveling word je voorbereid op een beroep in de grafische sector of in de publiciteitssector. We streven naar een gemoedelijke ateliersfeer waarin jonge mensen zich zowel persoonlijk, creatief als technisch kunnen ontplooien. In dit 7e jaar krijg je de unieke kans om een gratis internationale stage te lopen.

Meer informatie