Skip to main content

2E GRAAD (leerjaar 3 en 4)

DOORSTROOMFINALITEIT (aso)

Sportwetenschappen

Sport of wetenschap? Moeilijke keuze? Dan is de richting Sportwetenschappen jou op het lijf geschreven. Sportwetenschappen is ideaal voor wie houdt van een wetenschappelijk experiment, voor wie nieuwsgierig, leergierig én sportief is.

Meer informatie

Economische wetenschappen

Ben jij cijfervaardig, kritisch en taalvaardig? Heb jij interesse in de actualiteit en wil je begrijpen hoe onze economie werkt? Dan heb je de juiste talenten om te schitteren in Economie.

Meer informatie

DUBBELE FINALITEIT (tso)

Bedrijf en Organisatie (Handel)

Wil je het bedrijfsleven in? Werk je graag met cijfers en heb je een groot inzichtelijk vermogen? Werk je ook netjes, nauwkeurig en stipt? Ga je graag op bedrijfsbezoek? Dan zit je goed in onze 2e graad Handel!

Meer informatie

Sport

Sportievelingen, opgelet! De richting Lichamelijke Opvoeding en Sport, afgekort LOS, is op jouw getrainde lijf geschreven: een basispakket sport, een uur sportwetenschappen én 4 optie-uren.

Meer informatie

ARBEIDSMARKTFINALITEIT (bso)

Organisatie en Logistiek

Heb jij een geweldig verkooppraatje in je mars? Ben jij administratief sterk? Dan is onze richting Kantoor geknipt voor jou.

Meer informatie

Decor en Etalage

Een geboren creatieveling als jij vindt zeker zijn/haar gading in onze 2e graad Publiciteit en Etalage.

Meer informatie

Beweging en Sport

Ben je actief en organiseer je graag sport- en spelactiviteiten? Dan vind je zeker je ding in onze opleiding Beweging en Sport.

Meer informatie