Skip to main content

3E GRAAD (leerjaar 5 en 6)

DOORSTROOMFINALITEIT (aso)

Sportwetenschappen

Ben jij sportief, geïnteresseerd in wetenschappen én ook leergierig? Dan zit je goed in onze derde graad Sportwetenschappen.
In deze richting leer je op een gezonde manier sporten en bewegen en krijg je meer inzicht in het bewegingsmechanisme van het menselijk lichaam. Een prima keuze met het oog op verdere studies.

Meer informatie

Economie-Wiskunde

Ben je goed in abstract denken en wiskundig redeneren? Zie je een uitdaging in complexe problemen? Dan is Economie-Wiskunde een geschikte keuze voor jou. Een prima keuze met het oog op verdere studies.

Meer informatie

DUBBELE FINALITEIT (tso)

Handel

Jij bent flexibel, stressbestendig en ondernemend, en dat graag binnen een dynamisch team? Jij vindt zeker een plek binnen onze 3e graad Handel. In het 6e jaar krijg je de unieke kans om volledig gratis een internationale stage te lopen.

Meer informatie

Toerisme

In deze studierichting leer je om te reizen, maar reis je ook om te leren. Theorie en praktijk gaan hand in hand. De toeristische sector wordt in al zijn facetten getoetst, bestudeerd of uitgeprobeerd. In het 6e jaar krijg je de unieke kans om volledig gratis een internationale stage te lopen.

Meer informatie

Informaticabeheer

Zitten de bits en bytes je in het bloed? Probeerde je al een programma te schrijven, een website te bouwen of kon je uren zoeken naar dat éne foutje dat jouw pc lam legde? Dan is deze uitdagende opleiding echt iets voor jou. In het 6e jaar krijg je de unieke kans om volledig gratis een internationale stage te lopen.

Meer informatie

Boekhouden-Informatica

Heb je een brede interesse voor bedrijfsgerichte vakken en aanleg voor logisch denken en wiskunde? Dan is deze veelzijdige opleiding Boekhouden-Informatica helemaal jouw ding. In het 6e jaar krijg je de unieke kans om volledig gratis een internationale stage te lopen.

Meer informatie

Lichamelijke Opvoeding en Sport

Sport en wetenschappen vormen de twee pijlers van deze richting. Welke van de twee de meeste aandacht krijgt, kies jij zelf. Tijdens 4 lesuren in de week specialiseer jij je in functie van je competenties en ambities: voetbal, omnisport, powertraining of toch maar een extra pakket wetenschappen? In het 6e jaar krijg je de unieke kans om volledig gratis een internationale stage te lopen.

Meer informatie

ARBEIDSMARKTFINALITEIT (bso)

Verkoop

Goede commerciële medewerkers zijn de basis van elke sector. En die worden in deze richting opgeleid! Communicatievaardigheid, beleefdheid, creativiteit, flexibiliteit en ondernemerszin zijn niet weg te denken binnen deze opleiding.

Meer informatie

Kantoor

Deze bedrijfsgerichte opleiding is gevarieerd én praktisch. De sector van de internationale handel, het vervoer en aanverwante bedrijfstakken zijn voortdurend in beweging. Innovatief zijn en uitdagingen het hoofd kunnen bieden zijn een must op de werkvloer, en een groot aandachtspunt in deze richting.

Meer informatie

Publiciteit

De richting Publiciteit is er eentje voor de leergierige creatieveling. Het is een praktijkgerichte opleiding waarin je voorbereid wordt op een beroep in de grafische sector of de publiciteitssector. We streven naar een gemoedelijke ateliersfeer waarin jonge mensen zich zowel persoonlijk, creatief als technisch kunnen ontplooien.

Meer informatie